Sådan opbygger du en fantastisk forretning

Vi har brug for et sted for solo fagfolk til netværk! Det betyder, at vi har brug for et sted, hvor vi kan møde andre solofolk og også netværke med potentielle samarbejdspartnere.

Her er et par ideer til at støtte din virksomhed og hjælpe med at opbygge vores netværk.

Find en boggruppe til mezzanin fagfolk, trænere og forholdet specialister. Grundlaget for nye henvisning forretning og forholdet deling, samt eksponering og handel tanker om, hvad der er og ikke virker for andre i branchen, er at mødes regelmæssigt. Bogklubber er en fantastisk måde at møde ligesindede på. Mange mødes refleksivt ved calendar________________ udløb, messer eller servicekonferencer. Nogle trænere går til ugentlige eller månedlige International Coach Federation møder. Når du er medlem af gruppen og har bidraget eftertænksomt, vil du finde det vanskeligt at modstå netværk med frustrerende enorme listsis.

Vil du starte en?

Det er også muligt at vælge at koncentrere sig om et eller to emner. Så for eksempel er jeg specialist i _____( luns) og opfordre andre, der er interesseret i dette område til at gøre nøjagtig det samme. Dette giver mig mulighed for at være en ressource for andre og mit samfund, der ønsker at kontrollere deres indlæringsvanskeligheder. Jeg værdsætter også venskab og deres gaver.

At være medlem af samfundet har en anden fordel. Regelmæssighed er en fordel. Andre medlemmer bemærker den lethed, hvormed du kan tiltrække virksomheder. Hvert medlem kan dele sine egne erfaringer og kan videregive kort med kundeemner. De styrker belønningerne og deler dem med venner, der muligvis har brug for hjælp. Oder “Har brug for hjælp med det?”

Selv om jeg ikke ved, hvor mange gange du investerer, kan jeg fortælle dig, at det er det værd.

Du burde ringe. Hold det enkelt, og slutte sig til os for tilbagetog med små virksomhedsejere til at diskutere bedste praksis. Du kan vælge Call of Action for den uge, der giver dig den bedste chance for at nå dine vigtigste udsigter, og det vil kun koste dig en lille tid investering. Dette kunne være et opkald eller to ud af de mange, der er lavet. Det kan være at bede om en henvisning eller bistand.

Du bør ikke forsøge at lægge alle dine æg i samme kurv. Følg Paulus’ eksempel og røverier.

Bed dine venner om at dele deres oplevelser med dig, f.eks. hvad de har gjort for nylig, eller hvem de har tjent. Du burde gøre det til en vane. For at få det til at se ud som om din region eller træning gav dig taglinjen, skal du prøve at få en med en sydøstasiatisk flair. Du kan gøre det til en B2B-tagline, der er unik og al brummer. Det vil blive understøttet af dine bedste kunder.

Lad ikke dig selv køre fast i abstrakt protokol.

Find en taler eller forfatter, en blogger eller tilbyder et gratis koncept, konference eller en salgsidé. Du kan være vært for en samtale om emnet – middag og drikkevarer, frokost eller morgenmad. Lad os tale sammen.

Min hjemmeside har et afsnit dedikeret til at fremme mig som taler. Det er her for at diskutere “selvopdagelse” ideer, eller vise værdien af at gennemføre de første.

Det er et privilegium at blive bedt om at deltage i et panel med eksperter, som de måske ikke har hørt om.

Nu er det perfekte tidspunkt at skrive om denne gamle idé. Du kan bede dine forretningsvenner om at få mund til mund-henvisninger og derefter pitche andre, der er interesseret i at bruge det til at hjælpe med at sprede ordet om, hvad du gør.

Copyright (c), Jane Cranston.

Skriv kommentar