Medicinsk transskriberingstræning

At blive en medicinsk transskriptionist er et godt karrierevalg for dem, der ønsker at arbejde i sundhedssektoren som en karrieremulighed. En medicinsk transskriptionist arbejder uden for faciliteterne på et hospital eller en læge kontor og lytter til dikterede optagelser foretaget af læger og andre sundhedspersonale med henblik på at skabe skriftlige rapporter, som derefter indgives til den medicinske facilitet.

En medicinsk transskriberingsekspert kan modtage betaling for faktisk transskribering udført arbejde, eller de kan betales for at transskribere optegnelser, interviews og konferenceopkald. Nogle virksomheder, der ansætter medicinsk transskriberingseksperter vil også give dig ‘målpoint’ for hver afsluttet arbejdsopgave og vil tilbyde at betale dig og derefter refundere dig for eventuelle penge-brugt afholdt.

Medicinsk transskribering uddannelse kan opdeles i to kategorier, formel uddannelse, som indebærer tilmelding i et klasseværelse indstilling og e-uddannelse, som kan gennemføres via internettet. Spoken sprog transskription uddannelse er rent formel, og du vil blive bedt om at lære medicinsk jargon, som du vil bruge hverdagen i diktater eller interviews for at forstå transskribering teknikker, der anvendes til læger og andre sundhedspersonale. Medicinsk transskribering uddannelse omfatter anatomi, fysiologi og analyse. Du bør forvente at lære om anatomi, touch skrive, skrive, afsnit / skifer diktat og eventuelt kortlægning samt redigering. Nogle virksomheder tilbyder medicinsk transskriberingscertificering gennem dem.

e-Træning er blevet den vigtigste eller aftalte metode til medicinsk transskriberingstræningsoverførsel til en onlineindstilling. Mange erhvervs- og uddannelsesinstitutioner har etableret e-uddannelseskonferencer, der kan ses af MT-studerende og også tilbydes den studerende efter kursets afslutning. Dette er en fantastisk måde at oprette et klasseværelse miljø og alligevel give den studerende til at demonstrere de færdigheder, der kræves for at være en sand MT. Mange gymnasier har endda stillet store konferencelokaler til rådighed, så eleverne faktisk kan klasseværelset diskutere, læse og tage noter i et levende miljø. På grund af kommunikationsmediets interaktivitet er mange kurser begyndt at inkorporere webcam-shows, der kan udsendes til et større publikum. Selv om oprettelsen af en læseplan er det første skridt i uddannelsesprocessen, er det faktisk det senere udviklingsstadium for MT’er, der kan hjælpe med den kritiske tænkning og MS-hovedfasen.

For at Graduate College Pathway, medicinsk transskribering Studerende bør kontakte de skoler, de ønsker at deltage, og bør forhøre sig om følgende oplysninger:

o Datoer for ansøgning tilgængelighed- tip- Minimumskvalifikation for optagelsesprøve Vitaeo-kursusskemao Minimumspassats, der kræves for degreeo Foreslået for studieprioritet for indskrevne studerende

Følgende er de punkter, der er fremhævet i ovenstående beskrivelse af de medicinske transskriberingsstuderende:

o Minimum kvalifikation til ansøgning tilgængelighed – grundlæggende forståelse af medicinsk terminologi og engelsk brug er et must

o hint – minimumskrav på 50% i MT valgfag

o pensum Vitae – indeholder mindst 4572 ord perNOW billionometry og Albany Number Crunching færdighed (papirløs score på mindst 600)

o body shop – anbefale sprog værktøjer og materialer, der kan hjælpe de studerende lykkes, mens redigering og korrekturlæsning materialer.

o tasker – taske til håndbagage eller drop-in børn og voksne

o timer og lommeregner – værktøjer til at beregne matematiske lån og finansielle mål

o procedure guide – indeholder væsentlige registrering og ansøgningsskemaer, formularer til at udfylde om at bo i Staten New York

o marketing – hjælpe de studerende kender bedste stillinger til job og karriere

o krævede felter – alle vigtige …. hvad du behøver at vide om at have en karriere inden for sundhedssektoren

Brug medicinsk transskribering uddannelse som et fundament, en medicinsk transskription karriere kan være en vidunderlig og spændende vej for en kvalificeret MT. Medicinsk transskription uddannelse er blevet etableret som et område for vækst på grund af Mbors skader på den medicinske industri er der en enorm efterspørgsel efter nye medicinske karriere og MTs arbejde er i efterspørgslen. Brug medicinsk transskribering uddannelse som udgangspunkt for din MT karriere er en vidunderlig idé og et spændende sted at starte i den medicinske karriere arena.

Skriv kommentar