Jeg tror, min hund er overvægtig

Selv om der er mere sunde fødevarer og vitaminer, der er stadig mange, der ikke er. Nogle kan endda være dødbringende. Forskere siger, at overvægtige hunde er et almindeligt problem. Hvis din hund er overvægtig, kan det være muligt at få den til at stoppe, hvis du har både viljen og ressourcerne.

Hvad der forårsager fedme, der kan behandles hos hunde

Der er ikke nok motion

Det er simpelt: Start med korte gåture, og øg derefter tiden. Du kan starte langsomt med mere energiske og uerummede aktiviteter som vandreture eller løb. Disse er de bedste typer af motion for hunde. Giv dit kæledyr så meget tid og opmærksomhed, som det har brug for. Må ikke få hunden, hvis du ikke har tid.

Ikke at spise nok

Det er almindeligt, at hunde spiser noget. Hunde, som mennesker, har valg, når det kommer til, hvad de spiser. Overfeeding hunde er ikke et problem, hvis de ikke tigger om mad eller på anden måde er usunde.

Vilde hunde er hårdføre og beskytter deres mad. Mange hunde vil stoppe med at spise mad, der er for lille eller varm. Foder ikke din hund for meget, eller lad ikke din hund spise for mange kalorier. De vil blive belønnet med Center of Attraction eller saftige kalorier.

Årsagerne hunde over hele kloden gør det

På grund af fedme kan overfeeding af din hund være et problem. Det kan være dyrt at behandle. Hund behandler såsom “naturlige” godbidder er dyre og kan være meget dyrt. De giver også lidt energi. Mange mennesker er ikke klar over, at hunden er ansvarlig for fedt.

Hunde er en altædende, så de skal være i stand til at forbruge en række kaloriekilder. For at forstærke en regularRoutine, skal de fodres på nøjagtig samme tidspunkt hver dag. Du kan få din hund til at tage på i vægt, hvis du giver den mindre mad ud af kedsomhed eller undgår at træne. Dette vil øge din hunds vægt og gøre det vanskeligere for dig at forbrænde ekstra kalorier hver dag. Overvej en familie, der spiser Alter. Men med en Body Mass Index (lbs) ændre sig til at tabe fedt. De fleste mennesker har sikkert bemærket, at mange af os spiser fastfood og masser af andre godbidder. Dette er en spiseforstyrrelse, og ikke en defekt.

Fedme, som alle sygdomme, er en tilstand, der kræver en behandling. Akut fugtig dermatologi er en lidelse, og ikke en sygdom. Kronisk fugtig hudsygdom er en sygdom. Det bør behandles som sådan. Foder ikke hunden! Disse instruktioner er klare, og hun vil ikke overholde. Styrk ejere. “Sheel” hendes mad. Giv hende forskellige rationer. Det er sådan, vi behandler hende. Vi giver hende adgang til forskellige rationer og veksler mellem en ren og en aatching skål to gange om dagen. Hun kan højst have, men rotere maden. Du bør ikke give din hund en kost eller mad, der er mindre end hvad hun ønsker. Efter nogen tid vil hendes misundelse forsvinde. Hun vil spise, hvad hun vil. Hun vil ikke være tilfreds, hvis du begrænser hendes valg af mad. Hvis du giver hende redskaberne til at lykkes, vil hun. Du har givet hende selvtillid.

Tag din overvægtige hund til din dyrlæge, nabo groomers eller venner. Du kan få nogen til at komme og hale hunden for at hjælpe dig med at tabe den overskydende vægt. Dette kan gøres med hjælp fra dine naboer og venner.

Besøg dyrlægen med din hund. Planlæg en aftale for at se din almindelige dyrlæge. Dette er det bedste råd, du nogensinde kan modtage. Det er muligt at ansætte nogen til at hjælpe dig, hvis det ikke er muligt for dig. Det er dyrt! Du får ikke den opmærksomhed, du har brug for, uanset hvor meget du klynker fra hunden. En dyrlæge vil stadig være næsten sikker på at beFemale og hunden vil være til rådighed for enhver nødsituation.

Du kan være sikker på, at din hund er sund og ikke lider af Collie Eye Anomaly.

Skriv kommentar