En Ex-Grief Wash kan hjælpe mig helbrede min sorg

Jeg er en af mange mennesker, der hjælper folk fra alle samfundslag. Min sag er et godt eksempel på, hvor ødelæggende tab kan være. I maj 1996 blev jeg diagnosticeret med audedipolar lidelse. Vi startede hekse-bay terapi. Nu er jeg på inddrivelse fase. Jeg har modnet i overensstemmelse hermed. Min familie blev opløst ved opløsningen af mit firma. Min kone var min kærlighed. Hun var loyal, omsorgsfuld og elsket. Efter helbredelsen føler jeg et dybt tomrum i mit liv.

Jeg har fundet et nyt job. Jeg fandt mig selv. Jeg begynder at flyve igen. Jeg flyver højt op i himlen!

REJSEN I TRO

I sidste uge skrev jeg om en måde at helbrede disse følelser – så folk også kan tilføje tro til deres helingsproces. Helingsprocessen er, hvad jeg henviser til. D kvalitativ helbredelse. Der er mange måder at hjælpe folk på. Vredeshåndtering, følelsesmæssig balancerådgivning, træning i livsfærdigheder, håndtering af færdigheder til håndtering af stress; sundhedsuddannelse. Du kan også hjælpe en person med at klare sig.

Det er noget af et skift, må jeg sige. Jeg har læst om begrebet yin / yang i kinesisk medicin. Den naturlige balance i naturen er, hvad mange healere søger i terapi. Terapi stilarter kræver ikke, at du har en hund eller en kat. Du kan have en hund og en kat, eller omvendt. En terapeut er ikke en model for en sygdom. Når du bliver en healer, vil du se, at sygdommen modeller ikke virker. Dit job som terapeut er at reducere tilstedeværelsen af begrænsende overbevisninger lag for lag.

Lad os komme tilbage til følelsen ned. skaber et nyt potentiale. Tobellig stress receivables afklare depression. Dette gøres ved at blokere for den naturlige energi feedback, der kan hjælpe de underliggende områder. Den energi vælde, der føles som et prisme, er rettet mod dit bryst energicenter, eller “hjerte” center. Dit hjerte center er rettet først til din hals, hvor din hals og hals centre mødes. Som energien stiger til brystet centrum ovenfor, hals og hals centre mødes. Dette vil fjerne eventuelle blokeringer. Vi hører de “usynlige”, følelsesmæssige og fysiske lyde, der repræsenterer opløsningen af følelser og følelser. Denne energi kan rejse ned din krop at skabe et vakuum, at det kan forankre i visse områder af kroppen. Dette kan forårsage blokeringer og tillade vitalitet at komme ind.

Som terapeut har min erfaring gjort mig meget kompetent på dette område. En klient tror måske, at jeg giver dem oplysninger til at hjælpe med at rydde deres blokke til wellness. Jeg kan også være en modalitet højttaler. De kan mærke det lige nu, og jeg kan vise dem hvordan. For et par år siden var jeg vidne til, at nogen oplevede denne naturlige og skiftende energi i naturen. Efter at have give slip på sin frygt for, at hendes fremtidige selv ville se hende som en morder, hun var nødt til at vende tilbage til en tid, hvor hun var dybt sørgende tabet af hendes forældre. Hun var i stand til at røre og kramme sine forældre, på trods af den frygt, hun havde for hendes fremtidige selv at se sin forælder som “rieved”. Hun græd, og hendes forældre var til stede igen. Jeg vil lade dig være vidne til, at det kan fungere.

AFHJÆLPNING FOR MIN SORG

Kære ven, denne artikel kan være for dig, fordi du sørger. Det er okay at føle sig skyldig. Vejrtrækning dybe, drømmende vejrtrækninger kan hjælpe dig med at helbrede fra din sorg. Det er en fantastisk måde at helbrede og producerer helbredende faktorer i kroppen. Stress og angst opløses.

Forestil dig, at du sørger over din kirkes og dine venners død og føler, at du bliver straffet. Tænk på en, du elsker, som har gjort det rigtige for dig. Din træner og mentor vil gå ud af deres måde at hjælpe dig. Din mentor og coach kan forsvinde, især hvis du har hårdt brug for hjælp. Det her er normalt. Det er faktisk ikke nødvendigt. Det er normal menneskelig adfærd. Fordi mange af os ikke er i stand til at hjælpe os selv. Hvis vi allerede har mistet os selv af syne, ville det virke naturligt og naturligt. Ved du, hvad jeg taler om? Din mentor og lærer gik ud over for dig. Hvad ved du om det? De er ikke taget af sted.

Skriv kommentar