Der er mange muligheder for lejere

Ejendomspriserne i New Zealand varierer i pris, samt steder. Det er vigtigt at være ajour med enhver udvikling. Ejendomsretten har været en lukrativ investering. Det er en af de bedste måder at sikre finansiel sikkerhed på. Mange mennesker, uanset om de er deres forældre eller ej, som aldrig har ejet fast ejendom før, opdager, at det er en kilde til rigdom og en levetid investering.

Hvad er de bedste muligheder for lejere?

Lejligheder

Lejligheder er en god mulighed, hvis du ikke har kontanter til at købe et hus eller har et betydeligt depositum. Lejlighederne er mindre end huse, men de er ofte mere overkommelige og tilbyder de samme faciliteter og funktioner som huse. De er ikke i de bedste områder og mangler privatliv.

Luksuslejligheder

Det er et velkendt faktum, at New Zealand er fyldt med luksuslejligheder i byen. Disse lejligheder er dyrere i forstæderne, end de er i centrum af byen. De ligner enhver anden high-end ejendom, og kræver de samme overvejelser som alle udlejere: behovet for at vedligeholde området og forbedre værdien og tilstanden af ejendommen.

Huse

Mange familier, der flytter til landet eller allerede er i forstæderne, har stor efterspørgsel efter huse. Mange af disse familier har et langsigtet mål om at købe deres eget hjem, og så de bosætter sig i et bestemt område i et stykke tid. Dette er kendt som en “stabil flipper” eller køber-lejer.

Luksushuse

Disse ejendomme er normalt placeret i områder i nærheden af de vigtigste udviklere, såsom stranden eller byen. Disse egenskaber er ofte godt planlagt og tilbyder så meget luksus som andre udviklere. De er ikke bekymrede over den luksus eller faciliteter; de bekymrer sig mere om afkastet af deres investering.

Jord due diligence

Jord due diligence svarer til andre former for due diligence. Det indebærer inspektion af alle parter interesseret i at købe din ejendom og sørge for, at de er købere og ikke investorer.

Køb for at lade investeringer

BFI’s kan være en populær mulighed, da de maksimerer afkastet for købere med lave indkomstkrav. Disse ordninger forvaltes og forvaltes af fagfolk inden for fast ejendom, som har erfaring til at identificere potentielle investeringsområder, samtidig med at der også overvejes finansfolks behov. Ved køb af fast ejendom i New Zealand forfalder der momsangivelser på 7 %.

Den udlignede flipper

De er ofte nye på ét område og har stor omsætning. De kan opbygge et stærkt netværk med tidligere brugere og sørge for, at nye investorer er klar over, at de eksisterer. Dette giver dem mulighed for at træffe informerede beslutninger om, hvor de skal investere baseret på de nuværende markedsvilkår, og vil opnå økonomiske gevinster.

Det er både givende og udfordrende at købe fast ejendom i New Zealand, især i de største byer. Hver af disse muligheder kan tilbyde unikke øjeblikke af refleksion eller belønning, men de har alle deres egen charme.

Skriv kommentar